Elektronikai szakportal- minden ami elektronikai. programok, elektronikai programok, elektronikai segedprogramok, elektronikus programok, hangfalak, hangfaltervezes, hangfaltervezo, hangfaltervek, kapcsolasok, kapcsolasok, kapcsolas, elektronikai kapcsolas, kapcsolas, kapcsolasi rajzok, kapcsolasi rajzok, bekotesek, kapcsolasi rajz gyujtemeny, bekotesi rajzok, forum, elektronikai forum, elektronikai szakforum, szakforum, cikkek, elektronikai cikkek, elektronikus cikkek, elektronikai leirasok, hirek, elektonikai hirek, hirek az elektronika vilagabol, elektronikai hirek
Sorkapcsok NYÁK-ba
2009. augusztus 05. szerda, 09:41

A WAGO a vezetékek összekötéséhez használt sorkapcsai mellett NYÁK-ba ültethető típusokat is gyárt.Az 1977-ben szabadalmaztatott és azóta is folyamatosan bizonyító Cage Clamp csavar nélküli vezeték rögzítő rendszer ezen típusokban is megállja a helyét. Gyors, megbízható és időtálló összeköttetést biztosít a NYÁK-hoz csatlakoztatni kívánt vezetékekhez.Típustól függően merőlegesen, döntve vagy párhuzamosan csatlakoztathatóak a vezetékek.

 

 

 

 

 

233-sorozatú sorkapcsok
NYÁK-ba forrasztható sorkapcsok zárt konstrukcióval (véglezáró alkalmazása szükségtelen). A szomszédos pólusok közti távolság 2,5mm. 2...48 tartományban különböző pólusszámú változatban kaphatóak.A vezetékek a kezelő nyelv segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatóak.

 

 

236-os sorozatú sorkapcsok
modulárisan egymáshoz illeszthetőek, így tetszőleges hosszúságú blokkok alakíthatóak ki, melyek lezárása véglezárókkal történik. A 0,08-2,5mm2 keresztmetszetű vezetékek a NYÁK-ra 45° szögben döntve csatlakozathatóak.
A kötések 250V/16A-ig terhelhetőek. Többféle színben is kapható.

 

 

255-ös sorozatú sorkapcsok
modulárisan egymáshoz illeszthetőek, így tetszőleges hosszúságú blokkok alakíthatóak ki, melyek lezárása véglezárókkal történik. A 0,08-2,5mm2 keresztmetszetű vezetékek a NYÁK-ra merőlegesen csatlakozathatóak. A gyors és egyszerű csatlakoztatást kezelőnyelvek segítik. A kötések 250V/16A-ig terhelhetőek. Többféle színben is kapható.

 

 

256-os sorozatú sorkapcsok
modulárisan egymáshoz illeszthetőek, így tetszőleges hosszúságú blokkok alakíthatóak ki, melyek lezárása véglezárókkal történik. A 0,08-2,5mm2 keresztmetszetű vezetékek a NYÁK-ra 45° szögben döntve csatlakozathatóak. A gyors és egyszerű csatlakoztatást kezelőnyelvek segítik. A kötések 250V/16A-ig terhelhetőek. Többféle színben is kapható.

 

 

257-es sorozatú sorkapcsok
modulárisan egymáshoz illeszthetőek, így tetszőleges hosszúságú blokkok alakíthatóak ki, melyek lezárása véglezárókkal történik. A 0,08-2,5mm2 keresztmetszetű vezetékek a NYÁK-kal párhuzamosan csatlakozathatóak. A gyors és egyszerű csatlakoztatást kezelőnyelvek segítik. A kötések 250V/16A-ig terhelhetőek. Többféle színben is kapható.

 

Rólunk. | .Impresszum. | .Használati feltételek. | .Kapcsolat. | .Támogatónk a SzerverPlex.hu